I 2010 startede brødrene Kenan og Aydin Bardakci Danfoods på Industrivej Syd i Birk ved Herning. Udviklingen gik stærkt, det lykkedes hurtigt at opbygge en god kundekreds samt et netværk af gode samarbejdspartnere og leverandører. I starten af 2015 besluttede brødrene at flytte fra de lejede lokaler og købe nye større faciliteter på Industrivej Nord 7A.

Flytningen gav blandt andet plads til at udvide med et stort sortiment af slagterivarer, eksempelvis hakket oksekød med dag-til-dag levering.
På grund af den støt stigende efterspørgsel på mange forskellige produkter, særligt fra Aarhus-området, valgte Kenan og Aydin at udvide med en Cash & Carry-afdeling i Aarhus, der åbnede i november 2015.

På trods af at Danfoods kun har eksisteret i få år, har folkene bag en mangeårig erfaring med branchen, og salg/indkøb af fødevarer. Vores indkøbere arbejder mange timer med at sørge for at netop kun købe de bedste og mest friske råvarer, hvilket kommer vores kunder og deres kunder til gode. Vores konsulenter står også altid klar til at hjælpe dig, såfremt du har nogle spørgsmål, eller blot ønsker at få rådgivning eller andet hjælp til indkøbet.

 

Med beliggenhed i Herning, gør at vi nærmest er placeret i “hjertet” af Jylland og er leveringsdygtige i det meste af Fyn & Jylland. Med vores vognpark kan vi leverer fra dag-til-dag. I Herning findes vores hovedkontor og distributionslager. Du finder vores cash & carry butikker i Aalborg & Aarhus,  hvor alle virksomheder med CVR nummer kan handle direkte fra lageret. Det er efterhånden en mulighed som flere og flere benytter sig af.

Både i Herning og Aarhus er succesen fortsat, og der er behov for mere plads. I august 2017 skete der en udvidelse af butikken i Aarhus. I marts 2018 åbnede vi i Aalborg med cash & carry. I 2019 blev lagerfaciliteterne i Herning udvidet betragtelig for at efterkomme den stadig stigende efterspørgelse.

Danfoods er tildelt Børsens gazelle pris 3 gange i 2017, 2018 og 2019, en pris som tildeles de danske virksomheder som skaber mest vækst.

I dag har Danfoods mere end 25 ansatte samt 9 lastvogne og varebiler, der leverer varer seks dage om ugen.

Bardakci-brødrene valgt at dele opgaverne mellem sig, så Kenan Bardakci, fra hovedkontoret i Herning styrer distribution og administrationen, mens Aydin Bardakci styrer driften af butikkerne.

Tryk her for at se en brochure om Danfoods